Sakarya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği, basın mensuplarını iftar programı ile ağırladı.
Birlik Başkanı İlhan Sarı, Adapazarı King Point Kafe Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine katılan Sakarya medya mensupları ve birlik yönetimine teşekkür etti.
Sakarya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı İlhan Sarı, basın mensuplarını ağırladıkları iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, ‘’Sakarya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği olarak yönetim kurulu ve basın mensuplarına iftar yemeği düzenledik. Katılan herkese teşekkür ederiz’’ dedi.
ÜRETİM MALİYETLERİNDE CİDDİ ARTIŞ
Konuşmasında sektörün içinde bulunduğu sorunları da dile getiren Başkan Sarı, ‘’Üretim maliyetlerimiz giderek artıyor. Yem ve enerji maliyetlerinde geçen yıla oranla çok ciddi fark var. Bu nedenle 40 liraya tavuk yiyoruz. Umarız bu fiyatlar daha da artmaz’’ diye konuştu.
ORGANİZASYON BEĞENİLDİ
Sakarya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği’nin basın mensupları için düzenlediği iftar yemeğinin organizasyonunu üstlenen Pelin Kuzgun, programın eksiksiz ve kusursuz olması için titiz bir çaba gösterdi. Birlik Sekreteri Ayşenur Kantarcı ile birlikte nezih bir ortamda güzel bir organizasyona daha imza atarak takdir topladı.